CitroExpert wordt 20!

CitroExpert wordt 20!

Wat eind 1996 begon als een voorzichtig experiment, heeft zich twintig jaar later ten volle bewezen: het 100%-Citroënmagazine CitroExpert. Om het maar op zijn Frans te zeggen: la référence Citroën! 
Een geslaagde combinatie van alles wat met het iconische merk te maken heeft. Elke twee maanden -intussen 120 nummers- weer een even interessant als gevarieerd aanbod van artikelen: restauratieverslagen, typebeschrijvingen, reportages, historische stukken, … Van het eerste Type A via Traction, 2cv, DS, HY, SM alsmede talloze andere old- & youngtimers tot aan het huidige aanbod, opgesplitst in de merken Citroën en DS. 
Maar ook de verzamelaar van alles daar omheen wordt niet vergeten – miniaturen, boeken en postzegels, mits van de double chevron voorzien natuurlijk. Een collectie bladen die samen met de overige publicaties van deze uitgever in totaal een kleine 13.000 pagina’s (!) leesvoer voor de CitroEnthousiast oplevert. En het goede nieuws is dat ze nog lang niet van plan zijn om hiermee te stoppen, sterkter nog: de stapel artikelen-in-wording lijkt alleen nog maar te groeien. 
Voldoende redenen dus om telkens weer het geschatte aantal van 10.000 lezers ‘all-over-the-world’ te plezieren. Want al bevindt het merendeel van de abonnées en losse-nummer-kopers zich in de Benelux, op elk werelddeel worden liefhebbers bereikt! Liefhebbers die soms alleen maar de plaatjes kijken, maar er zijn er ook die met behulp van Google-translate of een woordenboek CitroExpert woord voor woord uitpluizen.
 
cover-ce001 CE120-cover1-4.indd