Advertenties

Heeft u ook een advertentie voor op de website? Mail dan de tekst/informatie en eventueel een foto naar secretaris@eeec.nl. De advertenties worden na 2 maanden verwijderd om het overzicht up-to-date te houden, het is mogelijk om de advertentie te verlengen, mail ook hiervoor naar webmaster@eeec.nl.


02-2020

Te koop aangeboden een 100% technische AZ uit 1958. Motor en bak door de 2 beste techneuten op het gebied van EEE gerestaureerd, hun namen hoef ik toch zeker niet te noemen. Pas een 400km na revisie gelopen. Nieuw, periode correct chassis, nieuwe frotteurs, 400der Michelin banden, alle remmen en leidingen, uitlaat etc. etc. Uiterlijk en interieur een echte “dans son jus” look. De koets is plaatbesparend gelast, en alle carroseriedelen zijn nergens doorgeroest. Het is een ideale basis om verder te restaureren naar concoursstaat of lekker zo te laten en “Dans son jus” rijden. Het is een echte Franse import op Belgische papieren. Alle documenten van Conservatoir Citroen aanwezig.

Ik zou er graag € 7500 voor krijgen maar een goed bod mag gerust. Voor meer info mailen aub naar john.bovens@hotmail.com.

 

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.