Advertenties

Heeft u ook een advertentie voor op de website? Mail dan de tekst/informatie en eventueel een foto naar secretaris@eeec.nl. De advertenties worden na 2 maanden verwijderd om het overzicht up-to-date te houden, het is mogelijk om de advertentie te verlengen, mail ook hiervoor naar webmaster@eeec.nl.

 


Augustus 2020

Te koop: aanhangwagentje

Aanhangwagentje,zeer , zeer geschikt voor achter de Eend. Afmeting laadbak: 1.20 x 0.80x 0.45 cm. Kan ook rechtop gezet worden in schuur of garage. Het aanhangwagentje weet zelf de weg naar Frankrijk.😌
Prijs : 85,00
Govert van Nimwegen, 0186614590


Juli 2020

Te koop: Citroen 2cv trapauto, nieuw in doos

Hij zit nog nieuw in de doos, is nooit gebruikt, kocht hem een aantal jaren terug van iemand met wie ik in contact kwam via mijn toenmalige AZAM6. De bestickering moet nog aangebracht en het stuur gemonteerd.

Wil hem nu verkopen, maar zou het leuk vinden als hij bij een eendenliefhebber terechtkomt. De vraagprijs is 125 euro.

Vriendelijke groet,
Harry Dijksterhuis, Uithuizermeeden, hpdijk53@gmail.com, 06 21643359.

 


Juni 2020

Te Koop: Citroën 2CV, 1955

Deze zogenaamde ‘oereend’ met de ribbelkap komt uit 1955. Ruim 20 jaar in onze familie, gerestaureerd en verkeert in een keurige staat met wat lichte gebruikers sporen. Door het overlijden van de trotse eigenaar zijn we op zoek naar een nieuw plekje voor deze unieke eend.

Er zijn diverse papieren bij de eend als ook het originele kenteken. Verder is de fotoreportage van de restauratie ook te bekijken.

Vorig jaar is de eend getaxeerd op 17.500,- euro. Uiteraard is het rapport in te zien. Onze vraagprijs voor de eend is 11.500,- euro.

De eend staat in Mill, Noord-Brabant. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Eric Platenburg. Mail: eplatenburg@gmail.com.

 

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.