Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1e Oldtimer & Lifestyle evenement Berkel Enschot

juli 5, 2015

Euro27,50

Vier horeca ondernemers en een oldtimer liefhebber hebben het idee opgepakt om in Berkel-Enschot een jaarlijks terugkerende “Oldtimer & Lifestyle Day” te organiseren. Iedere liefhebber van oldtimer auto’s, motoren en scooters kan zich inschrijven om deel te nemen aan deze fantastische dag met een tourrit (130 km) door het prachtige groene gebied rondom Berkel-Enschot.

De deelnemers starten ’s ochtends na een gezellige ontvangst met het eerste deel van de tourrit. Aansluitend zal er bij Boerderij Denissen een overheerlijke lunch plaatsvinden. Tijdens een “concours de élégance” zal een toegewijde jury de oldtimers beoordelen. Ondertussen kan er genoten worden van klanken van de the BE Brassband en de prachtige oldtimers.

Na de lunch zal het tweede gedeelte van de tourrit worden gereden. De tourrit eindigt op zeer verrassende wijze in het sprankelende Burgemeester Brendersstraatje waar de deelnemende oldtimers bij hun binnenkomst publiekelijk zullen flaneren over de rode loper. Vervolgens krijgen de oldtimers een zichtbare prominente plek, zodat belangstellenden al deze bijzondere voertuigen kunnen bewonderen. Terwijl we genieten van live blues en rock & roll muziek, alsmede tal van bijzondere stands op het gebied van Oldtimer & Lifestyle zal de winnaar van de concours de élégance bekend worden gemaakt en is er tevens de mogelijkheid een lekker hapje te eten.

Gegevens

Datum:
juli 5, 2015
Kosten:
Euro27,50

Organisator

Patricia Wouters
E-mail:
Info@oldtimerandlifestyleday.nl

Locatie

Boerderij Denissen
Generaal Eisenhowerweg 1
Berkel – Enschot, 5056 CR Nederland
+ Google Maps
Site:
http://oldtimerandlifestyleday.nl/