Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

A-markt

maart 26, 2016

Een begrip voor eendminnend Nederland en ver over de grenzen.

De A-markt in Gemert, is weer de gelegenheid bij uitstek om die onderdelen in te kopen die nodig zijn voor het onderhoud en de restauratie van onze A-types. Zet de datum van zaterdag 24 maart in je agenda en kom die dag kijken, kopen en verkopen. Zoals elk jaar wordt het weer een druk bezochte markt, met een groot aantal bezoekers, zowel nationaal als internationaal.

Een tafel binnen.

We hebben zoals altijd de beschikking over twee grote zalen en uiteraard de ruimte rondom de Kokse Hoeve. In het café restaurant van de Kokse Hoeve kunnen we lunchen en een drankje nuttigen.

De kosten van een tafel zijn 5 euro voor EEEC leden en 10 euro voor niet EEEC leden. De afmetingen van een tafel zijn ongeveer 120 x 60 cm.

Als je binnen wilt staan is het belangrijk op tijd te reserveren

Een plaats buiten.

Indien je besluit buiten rondom de Kokse Hoeve te gaan staan, is reservering niet noodzakelijk en zijn er geen kosten aan verbonden. Je dient dan wel zelf een eventuele tafel mee te brengen en afhankelijk van het weer een partytent of dekzeil. En om een plaats te bemachtigen dien je op tijd aanwezig te zijn. Er worden buiten geen plaatsen gereserveerd of vrij gehouden.

Zoals elk jaar dienen de tafels beschermd te worden door zelf meegebrachte kleden, en wordt ‘vet spul’ buiten uitgestald. De stands kunnen worden opgebouwd vanaf 08.30 uur, de markt start om 10.00 uur en sluit om 16.00 uur, omdat om 17.00 uur de locatie ontruimd moet zijn.

De Handelseweg, voor de Kokse Hoeve, zal vanaf 07.00 tot 17.00 worden afgesloten. Hier zullen hekken worden geplaatst. Deze hekken worden alleen geopend door de organisatie. Bezoekers mogen hier niet meer met de auto door. Alleen standhouders mogen er met de auto door, daarna dienen zij de auto op het parkeerterrein neer te zetten.

Het is niet toegestaan te parkeren in de bermen van de Koksedijk. Een en ander zal door middel van verkeersborden worden aangeduid.

Het adres

Het adres is De Kokse Hoeve, Koksedijk 25, 5421 ZB te Gemert in Noord Brabant.

De Kokse hoeve is gelegen langs de weg van Erp naar Gemert.

 

Dus noteer zaterdag 24 Maart  2018 in je agenda.

 

Gegevens

Datum:
maart 26, 2016

Organisator

Tijs Kolen
Telefoon:
0646724449

Locatie

Gemert