Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brabantrit

mei 16, 2016

Gezamenlijke toertocht EEEC en DVN door noord-west Brabant

Maandag 16 mei (2e pinksterdag) organiseert de EEEC en DVN een gezamenlijke toertocht door noord/west Brabant. Vanaf 11 uur zijn jullie van harte welkom bij De Rustende Jager, Oude Bossche Baan 11 te Biezenmortel.

Ter plaatse is voldoende parkeergelegenheid . Na een bakje koffie en een lekker stukje taart/vlaai is het de bedoeling om de motoren om circa 12.15 uur te starten of anderzijds aan te slingeren. De rit zal ons voeren door pittoreske plaatsjes en over schitterende dijken. Uiteraard is er voor een tussen(nood)stop gezorgd zodat een ieder letterlijk en figuurlijk voor de inwendige mens kan zorgen. Het eindpunt is ook bij De Rustende Jager waar we hopen onze benen even te kunnen strekken (onder de tafel) om nog even na te keuvelen en te genieten van een bakje koffie of een glas heerlijk gerstennat.

Inmiddels hebben natuurlijk een hoop hobbyisten hun voiture voorzien van een navigatiesysteem. Diegenen die hiervan gebruik willen maken kunnen een mail sturen naar onderstaande mailadressen. Navigatiefile (TomTom of Garmin) wordt dan in de week voorafgaande aan de rit gemaild .

Namens EEEC en DVN

Jo Damoiseaux       jodeuchevoo@onsbrabantnet.nl

Harry Kanters        kanters.harry@gmail.com

http://dev.eeec.nl/

http://www.dyane.nl/

http://www.de-rustende-jager.nl/

 

 

Gegevens

Datum:
mei 16, 2016

Organisator

Pieter Vogel
Telefoon:
0628550319
E-mail:
evenementen@eeec.nl

Locatie

Biezenmortel
Biezenmortel, + Google Maps