Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kampeerweekend 28-30 augustus 2020

augustus 28 - augustus 30

Door de maatregelen tegen het coronavirus zag het er naar uit dat alle activiteiten als ritten en het kampeerweekeinde dit jaar niet door konden gaan. Op 24 juni werden een aantal versoepelingen per 1 juli aangekondigd. Op 25 juni was er telefonisch contact met de camping en op 26 juni hebben de voorzitter en ik een bezoek aan de camping gebracht. Het blijkt mogelijk om met inachtneming van de anderhalve meter maatregel een kampeerweekeinde te organiseren voor veertig deelnemers. Dit jaar verblijven we op Kampeerboerderij Boerensport. Het adres is Aarlanderveenseweg 1, 2421 LH Nieuwkoop. Er zijn geen kamers beschikbaar voor mensen die niet willen of kunnen kamperen. Er zijn wel hotels in de buurt.

Omdat er veel minder voorbereidingstijd is pakken we de aanmelding anders aan: Meld je bij voorkeur aan per e-mail (pgm.vogel@gmail.com) en geef aan met hoeveel personen je wilt deelnemen.

Programma:

Vrijdag
Vanaf vrijdag 15.00 uur zijn jullie welkom op de camping. Breng een jeu de boules spel mee.
We gaan om 18:00 uur samen eten. Op welke wijze en tegen welke kosten wordt nog uitgezocht. Vanaf 18:00 uur gaat ook de bar open.
Zaterdag
Om 09:00 uur gaan we ontbijten in de kantine. Na het ontbijt kan er jeu de boules worden gespeeld en zijn er andere activiteiten. ’s Middags maken we een rit in de omgeving en vanaf 18:00 uur gaan we barbecueën en is de bar weer open.
Zondag
Om 09.00 uur gaan we ontbijten. Daarna is het tijd om de tent in te pakken.
Om 12.00 uur vertrekken we voor de jaarlijkse traditierit van ongeveer 50 kilometer langs de mooiste plekjes van Zuid-Holland. Het streven is om rond 16.00 uur terug te zijn op de camping, zodat iedereen op tijd huiswaarts kan gaan.

Wetenswaardigheden:

  • Er is voldoende ruimte op de camping. Auto’s mogen naast de tenten staan.
  • Koffie en thee zijn gratis, flesjes water kosten € 0,50, overige consumpties (wijn, bier, frisdrank) kosten € 1,00 per stuk. Een fles wijn kost € 5,00. Er ligt een drankenlijst op de bar waarop je de eigen consumpties kunt aantekenen. Graag zondagmorgen bij het ontbijt afrekenen.
  • Er zijn geen aansluitingen voor stroom, maar als de behoefte groot genoeg is kunnen we eventueel een aggregaat regelen.

De kosten:

Kosten voor deelname aan het kampeerweekeinde bedragen voor volwassenen € 35,00 per persoon.
Deelname van kinderen tot en met 12 jaar en jeugdleden is gratis. Alle kosten zijn inclusief kamperen, twee keer ontbijt en de barbecue.
Maak het totale bedrag voor 1 augustus 2020 over op bankrekening NL69 INGB 0751 8436 44 t.n.v. P.G.M.Vogel, met vermelding “kampeerweekeinde EEEC 2020”.
Omdat er slechts 40 personen kunnen deelnemen wordt ontvangst van betaling beschouwd als definitieve bevestiging. Mocht jouw betaling binnenkomen als het maximum aantal personen is bereikt dan wordt jouw bijdrage uiteraard geretourneerd.

Gegevens

Begin:
augustus 28
Einde:
augustus 30