Inschrijfformulier lid

Als u eigenaar van zo’n Citroën 2CV bent, dan kunt u lid worden van de EEEC. Anderen kunnen donateur worden.Donateurs krijgen ook ons clubblad “Deux Chevaux Nieuws”, kunnen aan alle evenementen meedoen, maar kunnen niet in ons magazijn terecht. Kik in het menu hierboven voor het inschrijvingsformulier nieuw lid.

Als je nog geen achttien bent en je mag nog niet autorijden, kan je wel vast jeugdlid worden van onze club.Jeugdlidmaatschap is gratis – en geeft ook recht om onderdelen in het magazijn te kopen.

Een magazijnbon wordt pas verstrekt aan betalende leden. Wel moet een jeugdlid met een 2CV waarvoor hij onderdelen wil kopen, deze 2CV als jeugdlid aanmelden.

Velden met een * zijn verplicht.

8 reacties

 1. Frank van der Linden
  Frank van der Linden / 10-17-2015 / ·

  Beste club,

  Ik schrijf me in als lid omdat ik me graag oriënteer op de aanschaf van een 12 of 18 pk 2cv. Ben al 20 jaar bezitter van diverse eenden en ben nu klaar voor het pure werk! EEEC biedt mij nu informatie, en later als ik mijn 2cv gevonden heb steun, advies en onderdelen. Verder leuk om mee bezig te zijn.

  Groet Frank

 2. GERARD VAN HOOFF
  GERARD VAN HOOFF / 7-9-2016 / ·

  HEB EEN BOUWVAL GEKOCHT IN FRANKRIJK EN WIL DAAR KUNNEN GENIETEN VAN MIJN 2CV AZAM LIJKT ME HEERLIJK OM DAAR ROND TE TOEREN TUSSEN AL DIE MENSEN DIE ER EEN HEBBEN GEHAD VERDER MOET IK NOG VEEL LEREN WAT BETREFT ONDERHOUD E.D EN BEGRIJP DAT JULLIE MIJ MET GOEDE RAAD EN INFORMATIE KUNNEN HELPEN IK ZOEK EEN 6 VOLT TANKVLOTTER EN EEN SPANNINGS REGELAARMET DE NUMMERS 8325 B 6V 24A DIT IS EEN STUK GEMAKKELIJKER RIJDEN HEB ZELF EEN HELE HOOP ONDERDELEN ERBIJ GEKOCHT HOOP OP EEN POSITIVE REACTIE GROETJES GERARD

 3. Inzake donateur
  Inzake donateur / 8-29-2016 / ·

  Ik wil me aanmeldemn als donateur
  Hhoe kan inschrijven ?
  John van leeuwen
  Johnbvanleeuwen@gmail.com

 4. Adriaan Autsema
  Adriaan Autsema / 12-30-2016 / ·

  vandaag lid geworden .
  hoop via deze club onderdelen te kopen en zoek hulp om kenteken van m’n
  1952 project op de weg te krijgen .
  au revoir
  Adriaan

 5. frank.wijten
  frank.wijten / 7-3-2017 / ·

  al van af mijn 17 jaar sleutel ik aan citroen ,nu een 2cv 4 aangeschaft om zelf mee te gaan rijden.

 6. Bas Dessens
  Bas Dessens / 7-4-2017 / ·

  Vandaag eindelijk maar eens lid geworden. Na 21 jaar eend rijden, wordt het tijd voor een 12PK. Nu nog een fraai exemplaar vinden.

 7. Arthur Frank
  Arthur Frank / 5-10-2018 / ·

  Na mijn 2CV AZ uit ’55 15 jaar lang in de stalling te hebben laten staan, wordt het tijd om hem weer de weg op te sturen. Begin juni de stalling uit en hopelijk in juli weer volledig rijklaar.
  En dan natuurlijk ook gebruik maken van de door EEEC georganiseerde uitstapjes.

 8. arvid beekmann
  arvid beekmann / 10-1-2018 / ·

  in de jaren zeventig vele eenden gehad en altijd lid van de 2cv club nederland gewwest.
  nu weer een voiture uit France meegenomen om weer heerlijk te gaan toeren maar uiteraard nog het nodige aan doen en uiteraard weer lid geworden van jullie club.

Laat een reactie achter