Inschrijfformulier lid

Als u eigenaar van zo’n Citroën 2CV bent, dan kunt u lid worden van de EEEC. Anderen kunnen donateur worden. Donateurs krijgen ook ons clubblad “Deux Chevaux Nieuws”, kunnen aan alle evenementen meedoen, maar kunnen niet in ons magazijn terecht. 

Als je nog geen achttien bent en je mag nog niet autorijden, kan je wel vast jeugdlid worden van onze club. Jeugdlidmaatschap is gratis – en geeft ook recht om onderdelen in het magazijn te kopen.

Een magazijnbon wordt pas verstrekt aan betalende leden. Wel moet een jeugdlid met een 2CV waarvoor hij onderdelen wil kopen, deze 2CV als jeugdlid aanmelden.

Hieronder vind je het inschrijvingsformulier nieuw lid. Vergeet niet om ook het machtigingsformulier in te vullen (opent in een nieuw venster).

Velden met een * zijn verplicht.

5 reacties

 1. Frank van der Linden
  Frank van der Linden / 10-17-2015 / ·

  Beste club,

  Ik schrijf me in als lid omdat ik me graag oriënteer op de aanschaf van een 12 of 18 pk 2cv. Ben al 20 jaar bezitter van diverse eenden en ben nu klaar voor het pure werk! EEEC biedt mij nu informatie, en later als ik mijn 2cv gevonden heb steun, advies en onderdelen. Verder leuk om mee bezig te zijn.

  Groet Frank

 2. GERARD VAN HOOFF
  GERARD VAN HOOFF / 7-9-2016 / ·

  HEB EEN BOUWVAL GEKOCHT IN FRANKRIJK EN WIL DAAR KUNNEN GENIETEN VAN MIJN 2CV AZAM LIJKT ME HEERLIJK OM DAAR ROND TE TOEREN TUSSEN AL DIE MENSEN DIE ER EEN HEBBEN GEHAD VERDER MOET IK NOG VEEL LEREN WAT BETREFT ONDERHOUD E.D EN BEGRIJP DAT JULLIE MIJ MET GOEDE RAAD EN INFORMATIE KUNNEN HELPEN IK ZOEK EEN 6 VOLT TANKVLOTTER EN EEN SPANNINGS REGELAARMET DE NUMMERS 8325 B 6V 24A DIT IS EEN STUK GEMAKKELIJKER RIJDEN HEB ZELF EEN HELE HOOP ONDERDELEN ERBIJ GEKOCHT HOOP OP EEN POSITIVE REACTIE GROETJES GERARD

 3. Inzake donateur
  Inzake donateur / 8-29-2016 / ·

  Ik wil me aanmeldemn als donateur
  Hhoe kan inschrijven ?
  John van leeuwen
  Johnbvanleeuwen@gmail.com

 4. frank.wijten
  frank.wijten / 7-3-2017 / ·

  al van af mijn 17 jaar sleutel ik aan citroen ,nu een 2cv 4 aangeschaft om zelf mee te gaan rijden.

 5. Jos & Jochem
  Jos & Jochem / 2-1-2019 / ·

  Daar wij eenden helemaal geen leuke auto’s vinden, maar dat wel heel graag zouden willen, hebben we te beginnen vier eenden gekocht, in acht nemend dat wat we vanuit de wandelgangen hebben opgevangen, namelijk dat alles wat goed is, je moet leren waarderen.
  Omdat er op de EEEC mensen zijn die dit leerproces reeds hebben vervolmaakt, hopen wij dat zij ons kunnen steunen en schragen tot het punt is bereikt waar ook bij ons het eenden-ei gelegd zal zijn. Succes!!

Laat een reactie achter