Lid worden

Als u eigenaar van zo’n Citroën 2CV bent, dan kunt u lid worden van de EEEC. Anderen kunnen donateur worden. Donateurs krijgen ook ons clubblad “Deux Chevaux Nieuws”, kunnen aan alle evenementen meedoen, maar kunnen niet in ons magazijn terecht. Kik hier voor het inschrijvingsformulier nieuw lid. Vergeet niet om ook het machtigingsformulier in te vullen (opent in een nieuw venster).

Als je nog geen achttien bent en je mag nog niet autorijden, kan je wel vast jeugdlid worden van onze club. Jeugdlidmaatschap is gratis – en geeft ook recht om onderdelen in het magazijn te kopen.

Een magazijnbon wordt pas verstrekt aan betalende leden. Wel moet een jeugdlid met een 2CV waarvoor hij onderdelen wil kopen, deze 2CV als jeugdlid aanmelden.

Kosten:

Voor Nederland

 LidmaatschapDonateurschap
BeginmaandJanuari-JuniJuli-DecemberJanuari-JuniJuli-December
Contributie€ 40,-€ 20,-€ 30,-€ 15,-
Magazijnbon€ 11,50€ 11,50
Inschrijfgeld€ 7,-€ 7,-
     
Totaal€ 58,50€ 38,50€ 30,-€ 15,-

Nederlandse leden moeten elk jaar een magazijnbon kopen. Deze bon kan vervolgens in het magazijn worden besteed. Op deze manier verkrijgt het magazijn extra financiële middelen om onderdelen aan te kunnen kopen. Indien u de EEEC een machtiging tot automatische incasso geeft, krijgt u jaarlijks € 1,50 korting op de contributie.

Voor het buitenland

 LidmaatschapDonateurschap
BeginmaandJanuari-JuniJuli-DecemberJanuari-JuniJuli-December
Contributie€ 40,-€ 20,-€ 30,-€ 15,-
Inschrijfgeld€ 7,-€ 7,-
     
Totaal€ 47,-€ 27,-€ 30,-€ 15,-

Buitenlandse leden hoeven geen magazijnbon te kopen.

Ons IBAN is: NL22INGB0005285154 ten name van EEEC in Zwolle met BIC: INGBNL2A.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.