Tijs Kolen en Jan Gielen in het zonnetje gezet!

Twee clubleden van het eerste uur zijn onlangs in het zonnetje gezet en met recht – beiden hebben jarenlang een karakteristiek EEEC-evenement georganiseerd en dragen nu het stokje over aan een nieuwe lichting:

Tijs Kolen, één van onze zeer ervaren technisch adviseurs en sinds het prille begin de organisator van de befaamde A-Markt voor onderdelen en toebehoren, kreeg thuis in Helmond een bos bloemen en twee mooie flessen van het EEEC-bestuur als dankbetuiging. Tijs heeft zijn kennis, ervaring en draaiboeken inmiddels overgedragen en er is een start gemaakt met de organisatie van de volgende editie.

Ook Jan Gielen, 2CV-veteraan en vijftien jaar lang de organisator en aanvoerder (in zijn museale AZU) van de elk jaar even mooie Limburgrit, zochten we thuis op in Ittervoort met een ruiker en twee lekkere flessen voor bij de haard. Jan zette de Limburgrit dit jaar voor het allerlaatst uit. Zijn bijzondere verdienste is, dat elke keer een hoge opkomst werd behaald niet alleen vanuit de EEEC maar ook vanuit de beide zusterclubs én de Ami- en Dyane-vereniging. Wat je noemt een inclusieve rit. Veel dank, Jan, en de nieuwe organisator(en) wensen we veel succes!

Marc Beek

Marc Beek (links) en Tijs Kolen (rechts)

Jan Gielen (links) en Marc Beek (rechts)