A-Markt in Liempde: zaterdag 19 maart 2022

za19mrt10:00za16:00A-Markt in Liempde: zaterdag 19 maart 2022Eindelijk na 2 jaar is het weer zover, de 22ste A-markt. Deze keer op een nieuwe locatie.. De A-markt vindt plaats in Liempde! 

Beschrijving

De A-markt is een begrip voor eendminnend Nederland en ver over de grenzen. Het is bij uitstek de gelegenheid om die onderdelen in te kopen die nodig zijn voor het onderhoud en de restauratie van onze A-types. Zet de datum van zaterdag 19 maart 2022 daarom in je agenda en kom die dag kijken, kopen en verkopen! Zoals elk jaar wordt het weer een druk bezochte markt, met een groot aantal bezoekers, zowel nationaal als internationaal.

Een tafel binnen

We hebben nu de beschikking over een grote zaal en aan de achterkant een zeer groot grasveld en een verharde strook tegen het gebouw, waarop iedereen gratis zijn koopwaar kan uitstallen. Buiten het hek mag geen koopwaar worden aangeboden. Uiteraard zal de inwendige mens niet worden vergeten, in de kantine kan een ieder lunchen en een drankje nuttigen.

De kosten van een tafel zijn 7,50 euro voor EEEC leden en 10 euro voor niet-EEEC leden. De afmetingen van een tafel zijn 80×120 cm. Als je binnen wilt staan, is het belangrijk op tijd te reserveren.

Een plaats buiten

Indien je besluit buiten op het grasveld te gaan staan, is reservering niet noodzakelijk en zijn er geen kosten aan verbonden. Je dient dan wel zelf een eventuele tafel mee te brengen en afhankelijk van het weer een partytent of dekzeil. En om een plaats te bemachtigen dien je op tijd aanwezig te zijn. Er worden buiten geen plaatsen gereserveerd of vrij gehouden.

Citroën(s) verkopen

Ook kunnen Citroëns te koop worden aangeboden. Voor iedereen is dit gratis. Op de A-Markt, wordt naast de gebruikelijke 2cv4/6, Ami, Dyane, en Mehari onderdelen, de nadruk gelegd op A-type onderdelen van voor 1970.

Reserveren

Reserveren (uitsluitend voor binnen) met opgave van het aantal benodigde tafels, kan bij Tijs Kolen (organisator A-markt) via tijs.kolen@gmail.com of 06 46 72 44 49. Doe dit uiterlijk 1 maart 2022. Na 1 maart 2022 is inschrijving niet meer mogelijk.

Tafels worden gereserveerd op volgorde van binnenkomst van de aanvragen. De ervaring leert, dat in januari alle tafels al gereserveerd zijn, dus wees er op tijd bij.

Zoals elk jaar dienen de tafels beschermd te worden door zelf meegebrachte kleden en wordt ‘vet spul’ buiten uitgestald. De stands kunnen worden opgebouwd vanaf 08.30 uur, de markt start om 10.00 uur en sluit om 16.00 uur.

      

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 16:00(GMT+01:00)

Locatie

L'Union

Heidezoom 2, 5298 VS Liempde